Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
159/2021 - 39470/2021
Recordatori de l'obligació de fer les visites a les instal·lacions.
Data de publicació: 20/01/2022 12:55 h
Descripció: Recordem que les empreses licitadores estan obligades a fer les visites establertes a l'annex 5 per poder presentar oferta en aquest lot.
Haureu de confirmar la seva assistència a la visita concertada, al correu electrònic de contractacio@santcugat.cat.

Recordem que les visites comencen el proper dilluns dia 24 de gener
Ronda extraordinària de visites i ampliació termini presentació ofertes
Data de publicació: 03/02/2022 15:02 h
Descripció: S'amplia el termini de presentació d'ofertes fins el dia 7 de març de 2022 per poder realitzar la ronda extraordinària de visites de les instal·lacions establertes a l'Annex V. Les visites comencen el proper dilluns dia 7 de febrer.
Avís error material lot 2 i posterior ampliació de termini de presentació d'ofertes.
Data de publicació: 18/02/2022 15:55 h
Descripció: S'ha detectat un error material en la configuració del pressupost de licitació del Lot 2: Manteniment de calderes , climatitzadors, ACS i energies renovables (només biomassa, geotèrmica i aerotèrmica) del edificis del Teatre Auditori de l'Ajuntament de Sant Cugat en relació el nombre d'hores extraordinàries contemplades en aquest lot.

Estem procedint a analitzar la documentació i esmenar l'error. Aquest fet suposarà una ampliació de termini de presentació d'ofertes a les empreses licitadores adient per poder preparar la seva oferta.

Properament publicarem la corresponent esmena de l'error en relació les hores extraordinàries que haurien de ser contemplades en el lot 2.
Avís referent a la propera ampliació del termini de presentacions d'ofertes
Data de publicació: 25/02/2022 14:04 h
Descripció: L'eina sobre digital no permet l'ampliació del termini d'un lot concret. Per aquesta raó l'ampliació del termini de presentació d'ofertes es realitzarà en tots els lots de la licitació.
Actualment estem procedint a l'aprovació de l'esmena del VEC del contracte del lot 2 per un error material detectat a l'informe de justificació del preu.
La previsió és poder disposar de l'aprovació de la modificació durant la propera setmana ( del 28/02/2022 a 4/03/2022). Una vegada publicada l'esmena del VEC del lot 2, l'òrgan de contractació ampliarà el termini de presentació d'ofertes amb una ampliació que no serà inferior a 7 dies naturals des de la data de publicació de l'esmena en el perfil del contractant.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya