Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
ST 2021/19399
AVIS CRITERI AUTOMÀTICS RESPECTE A LES APORTACIONS A ENTITATS
Data de publicació: 22/12/2021 00:05 h
Descripció: La valoració dels criteris (pàgina 16 i Annex II) es realitzarà en base a l'aportació econòmica de la primera temporada (fins a 1.000,00¤ tant en les aportacions a entitats de caire ambiental, com en les aportacions a entitats de caire social, cultural, esportives o turístiques).
L'aportació econòmica compromesa per la primera temporada i les entitats beneficiàries designades seran les mateixes durant les següents temporades (cada any) fins completar els quatre anys de la llicència.
S'haurà de justificar l'aportació al finalitzar cada temporada.
AVIS INSTAL.LACIÓ SOLAR FOTOVOLTAICA MÒDULS
Data de publicació: 22/12/2021 00:05 h
Descripció: La referencia en el Plec Tècnic a plaques fotovoltaiques es refereix exclusivament a la necessitat de reforç de l'estructura del mòdul.
No obstant, vistes les consultes referents a aquest tema, cal aclarir que és possible col·locar plaques solars a la coberta dels 3 mòduls (principal, wc i magatzem) amb observança estricte de l'ocupació de cada un d'ells.

Us recordem que en cap cas el sobre B pot incloure informació, directe o indirecte, sobre el contingut dels criteris de valoració automàtica del sobre C. L'incompliment d'aquesta previsió suposa l'exclusió del licitador.
INFORME TÈCNIC DE RESPOSTA A CONSULTA LICITADOR
Data de publicació: 26/05/2022 14:55 h
Descripció: Informe emès per la Universitat de Girona en relació a la consulta d'un licitador sobre la puntuació de la instal.lació de plaques fotovoltaiques
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya