Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
129/2021 - 39213/2021
Informació relativa al recurs especial amb matèria de contractació
Data de publicació: 17/01/2022 15:05 h
Descripció: En relació el recurs especial en matèria de contractació interposat contra els plecs, no suspèn de manera automàtica la tramitació del procediment de licitació.

Però informem que la recurrent ha sol·licitat mesures cautelars de suspensió del procediment de licitació, restem a l'espera del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic apliqui o no aquestes mesures cautelars.

Fins que no informem de cap canvi de situació, el procediment de licitació segueix la seva tramitació de manera ordinària. Anirem actualitzant la situació del recurs conforme en tinguem coneixement.

Recordem que el termini per presenta les ofertes finalitza el proper 25 de gener de 2022 a les 12.00
Declaració deserts lots 1 i 2 exp. núm. 129/2021
Data de publicació: 17/03/2022 09:35 h
Descripció: DECLARAR DESERTS els lots 1 (treballs previs, enderrocs i tales) i 2 (edificació) del contracte d'execució de les obres del Projecte bàsic i executiu del nou edifici destinat a escola d'ensenyament infantil i primària La Mirada, per no haver-se presentat cap oferta durant el període de presentació de proposicions
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya