Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Recursos

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
55-21
Suspensió del proedicment de contractació
Data de publicació: 17/01/2022 10:45 h
Descripció: Mitjançant aquest anunci, s'informa que, en data 12 de gener de 2022, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha acordat la mesura privisional consistent en supendre el procediment de contractació dels serveis d'assessorament jurídic laboral extern per a Barcelona Activa, SAU SPM, atès que s'ha presentat un recurs especial contra els plecs d'aquest procediment de licitació.
Resolució recurs especial en matèria de contractació
Data de publicació: 20/01/2023 10:00 h
Descripció: El TCCSP ha resolt la desestimació del recurs especial en matèria de contractació interposat contra els plecs d'aquesta licitació i ha aixecat la suspensió acordada el 12 de gener de 2022. Atès que el termini de presentació d'ofertes va finalitzar amb anterioritat a la notificació de la suspensió, el procediment va quedar aturat un cop oberts els sobres B. Per tant, el tràmit que segueix tot seguit és el tràmit de valoració de les propostes tècniques i de l'emissió del corresponent informe de criteris de judici de valor.

Un cop rebut aquest informe, BARCELONA ACTIVA donarà a conèixer, en sessió pública, el resultat de la valoració assignada als criteris de judici de valor i procedirà a l'obertura del Sobre amb criteris automàtics.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya