Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
39/2021
OBLIGACIÓ D'EFECTUAR VISITA A LES INSTAL·LACIONS
Data de publicació: 15/10/2021 09:10 h
Descripció: D'acord amb la clàusula 8 bis del PCAP, les emprses que vulguin presentar ofertes han de de sol·licitar el permís oportú per a la realització d'una visita d'inspecció i realització de proves necessàries per a determinar el reaprofitament l'estat del cautxú i sorra de la gespa existent.

El termini finalitzarà el dia 21 d'octubre de 2021.

A tal efecte, es prega contactin amb suficient antelació per manifestar el seu interès per realitzar la visita, escrivint a les següents adreces de correu electrònic: angeld.munoz@castelldefels.org i esports@castelldefels.org.
Error Annex I
Data de publicació: 15/10/2021 09:10 h
Descripció: A l'Annex I del PCAP es recull l'apartat 11 on es declara que l'empresa licitatora es troba inscrita al RELI o al ROLECE. No obstant això, atès que no és requisit necessari per participar en aquesta licitació, s'adjunta model d'Annex I sense aquest apartat.
INSTRUCCIÓ PRESENTACIÓ D'OFERTES
Data de publicació: 15/10/2021 09:10 h
Descripció: S'adjunta instrucció sobre la documentació que cal presentar per participar en la licitació. En cas de dubte, contacteu immediatament amb contractacio@castelldefels.org
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya