Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Ajuntament del Masnou
Codi d'expedient:
LIC 28/2021
Acta obertura sobre digital A
Data de publicació: 16/11/2021 14:45 h
Descripció: Acta de la mesa de contractació d'obertura del sobre digital A i de qualificació de la documentació general en la licitació convocada per a l'adjudicació del contracte de subministrament d'un autobús híbrid per a la prestació del servei de transport urbà del municipi del Masnou.
Acta revisió esmenes sobre digital A i obertura sobre digital B
Data de publicació: 22/11/2021 13:00 h
Descripció: Acta de la Mesa de contractació de revisió d'esmenes i d'obertura del Sobre digital B en la licitació convocada per a l'adjudicació del contracte de subministrament d'un autobús híbrid per a la prestació del servei de transport urbà del municipi del Masnou.
Acta valoració, classificació d'ofertes i proposta adjudicació.
Data de publicació: 01/12/2021 14:35 h
Descripció: Acta de la mesa de contractació d'estudi de l'informe tècnic de valoració de la documentació continguda en el sobre digital B, classificació d'ofertes i proposta d'adjudicació del contracte de subministrament d'un autobús híbrid per a la prestació del servei de transport urbà del municipi del Masnou.
Acta revisió documentació prèvia adjudicació.
Data de publicació: 14/12/2021 09:05 h
Descripció: Acta de la mesa de contractació de revisió de la documentació prèvia a l'adjudicació del contracte de subministrament d'un autobús híbrid per a la prestació del servei de transport urbà del municipi del Masnou.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya