Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC)
Codi d'expedient:
INEFC-2021-33
INEFC-2021-33 Acte virtual Mesa de Contractació Obertura sobre B
Data de publicació: 12/07/2021 12:45 h
Descripció: Convocatòria de l'acte públic de la mesa de contractació de l'INEFC per a l'obertura dels sobres B. Dia: 15 de juliol de 2021 Hora: 10:30 hores. L'enllaç per poder accedir a la sessió virtual el trobareu a continuació. En el cas que accediu amb un telèfon mòbil intel·ligent, heu de tenir prèviament descarregada l'aplicació "Teams" (Microsoft). Des d'un ordinador, es pot accedir directament.
INEFC-2021-33 Acte virtual Mesa de Contractació Obertura sobre C
Data de publicació: 27/07/2021 09:35 h
Descripció: Convocatòria de l'acte públic de la mesa de contractació de l'INEFC per a l'obertura dels sobres C. Dia: 29 de juliol de 2021 Hora: 9:30 hores L'enllaç per poder accedir a la sessió virtual el trobareu a continuació. En el cas que accediu amb un telèfon mòbil intel·ligent, heu de tenir prèviament descarregada l'aplicació "Teams" (Microsoft). Des d'un ordinador, es pot accedir directament.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya