Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Institut Municipal de Serveis Socials
Codi d'expedient:
20210140
SUSPENSIÓ DEL TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ D'OFERTES
Data de publicació: 11/08/2021 11:50 h
Descripció: S'informa als licitadors que en data 11/08/2021 es procedeix a suspendre el termini de presentació d'ofertes del contracte 21000128, contracte de serveis per a la gestió de l'equipament integral Nou Barris ubicat al carrer Marie Curie núm. 18, de Barcelona, per a persones sense llar de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.

Arran d'una pregunta formulada per un interessat s'ha de suspendre el termini de presentació de propostes pel temps necessari per analitzar la distribució de costos directes i indirectes que consta en la clàusula 2 del PCAP i publicar la resposta o, si s'escau, fer l'oportuna esmena.

Es publicarà la resolució de suspensió actualment en tramitació, així com, un cop analitzada la pregunta formulada, la resolució procedent, amb ampliació de termini per a la presentació de proposicions.

Contractació IMSS
Decret suspensió
Data de publicació: 31/08/2021 15:00 h
Descripció: Es fa públic el decret de suspensió del termini de presentació d'ofertes.
Decret aixecant la suspensió i rectificant errors dels Plecs
Data de publicació: 06/09/2021 12:00 h
Descripció: Es dona publicitat del decret aixecant la suspensió del termini per presentar proposicions a aquesta licitació, tot advertint que les empreses interessades en presentar ofertes poden fer-ho fins el proper dia 16 de setembre a les 14:00 hores
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya