Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV
VISITA CONJUNTA ALS EQUIPAMENTS EL 21 DE MAIG DE 2021 A LES 11 HORES.
Data de publicació: 17/05/2021 09:30 h
Descripció: El proper dia 21 de maig a les 11 hores, es farà una única visita conjunta amb totes les empreses que estiguin interessats en visitar els equipaments. El punt de trobada serà l'edifici de l'Àrea de Serveis Generals (C. Sitges núm. 6) i un cop visitat el centre, si les empreses estan interessades es podrà visitar l'oficina del Vilawatt.
L'edifici de Can Amat està actualment en procés de remodelació, part dels espais s'estan construint i els que ja estan edificats estan inacabats o es remodelaran. L'edifici està en obres, i per tant no es pot visitar.

Cal confirmar l'assistència enviant un mail a l'adreça electrònica: jlduranp@viladecans.cat i emplenant una declaració responsable covid- per tot el personal extern que accedeixi a les nostres instal·lacions durant més de 30 minuts.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya