Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Universitat Politècnica de Catalunya
Codi d'expedient:
OB102000SO2021031
Publicació Resolució error material
Data de publicació: 01/06/2021 12:32 h
Descripció: Publiquem la resolució d'error material que rectifica l'error de transcripció a diversos documents indicats a la resolució en els quals ON DIU: "Obres d'instal·lació de 6 plaques solars fotovoltaiques al Campus Diagonal Nord, Campus Diagonal Sud, Campus Vilanova i la Geltrú, Campus Terrassa i Campus Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya"

HA DE DIR: "Obres d'instal·lació de 6 PLANTES solars fotovoltaiques al Campus Diagonal Nord, Campus Diagonal Sud, Campus Vilanova i la Geltrú, Campus Terrassa i Campus Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya"
Avís-error material al plec de clàusules administratives
Data de publicació: 10/06/2021 10:30 h
Descripció: S'ha detectat al Plec de clàusules administratives l'error de transcripció següent:

A la pag. 4, apartat L Documentació referent als criteris sotmesos a un judici de valor del sobre 1, els punts 4 i 5 són erronis, no procedeixen ja que les proposicions per prendre part en aquesta contractació s'han de presentar EXCLUSIVAMENT EN FORMAT ELECTRÒNIC a través de la plataforma de licitació electrònica VORTAL.
Avís-error material al Plec de clàusules administratives
Data de publicació: 11/06/2021 10:10 h
Descripció: Us informem que s'ha inclòs per error a l'apartat L. Documentació referent als criteris sotmesos a un judici de valor del sobre 1 (pg. 4) del Plec de clàusules administratives continguts que s'ha d'incloure en el sobre 2 (criteris avaluables de forma automàtica) i són els següents:
"(...) 4. Fitxes tècniques dels mòduls proposats.
5.Certificat de garantia de producció (rendiment).
6.Certificat de garantia de fabricació dels mòduls (...)".

Per tant, aquests documents no s'ha de presentar en el sobre 1 (documentació referent a criteris sotmesos a un judici de valor) ja que podria aportar informació a valorar segons ponderació automàtica i per tant, s'ha d'incloure en el sobre 2 (documentació de l'oferta sotmesos a criteris automàtics).
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya