Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Codi d'expedient:
X2020005643
Visita instal·lacions
Data de publicació: 07/05/2021 13:15 h
Descripció: Es fixa el proper dimecres 12 de maig d'11 a 13 hores horari de visita a les instal·lacions de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Es prega confirmació:

- per telefon al 93.876.40.40 Àrea de Secretaria (Rosa o Eduard)
- per correu electrònic al correu sjvt.secretaria@santjoanvilatorrada.cat
Aclariment important en relació a l'apartat 5.1 del Plec de Clàusules Administratives Tècniques
Data de publicació: 20/05/2021 09:07 h
Descripció: En relació a l'apartat 5.1 del PPT, en la que es demana la indicació del temps d'implantació del servei, per tal de no anticipar informació que ha de contenir el sobre 2, els "timings" s'hauran d'expressar en % en relació al temps total d'implantació que s'indicarà en el sobre 2.

El termini de presentació de propostes s'amplia en 1 dia hàbil. En conseqüència, la finalització de presentació de propostes finalitza el dia 21 de maig de 2021, a les 14.00 hores.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya