Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Just Desvern
Codi d'expedient:
AUM 2020 86
AVÍS DE DOCUMENTACIÓ PENJAT A LA PLATAFORMA
Data de publicació: 17/06/2021 10:30 h
Descripció: El document que consta a la Plataforma com Plec de prescripcions tècniques és el projecte executiu de les obres de la FASE 2.
El projecte de la FASE 1 està en el apartat de documentació.
PRESSUPOST EN FORMAT EDITABLE
Data de publicació: 24/06/2021 10:00 h
Descripció: Debut al pes dels arxius a totes les empreses que sol·licitin pressupost o amidaments en format editables se'ls enviarà un We- transfer per correu electrònic.
REVISIO DOCUMENTACIO PENJADA PLATAFORMA
Data de publicació: 30/06/2021 12:45 h
Descripció: S'està fent revisió referent a si el projecte penjat a la plataforma de la FASE 2 conté totes les fulles. En cas que sigui així es procedirà a la publciació complerta del projecte i a l'ampliació del termini per presentar ofertes.
NOVA DOCUMENTACIÓ AL PERFIL I AMPLIACIÓ DE TERMINI PER PRESENTACIÓ D'OFERTES
Data de publicació: 30/06/2021 17:15 h
Descripció: S'ha publicat i penjat al perfil del contractant l'arxiu amb el projecte de la Fase 2 de forma complerta (apartat "Plecs i altres documents", ampliant-se el termini per presentació d'ofertes fins el dia 16/07/2021
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya