Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / ComitŔ d'experts

Ďrgan de contractaciˇ:
AgŔncia Catalana de la Joventut
Codi d'expedient:
ACJ-2021-00014
Composiciˇ de la mesa de contractaciˇ
Data de publicaciˇ: 29/04/2021 16:00 h
Descripciˇ: Es fa p˙blica la composiciˇ de la Mesa de contractaciˇ d'aquest expedient, atenent a l'establert a l'anunci publicat al DOGC en data 25.02.2015:
President/a: director de Serveis.
Secretari/Ória: tŔcnica de l'└rea d'Assessoria JurÝdica de l'ACJ.
Vocals:
Advocat/da del Departament de Treball, Afers Socials i FamÝlies.
Interventor/a adscrit al Departament de Treball, Afers Socials i FamÝlies.
Director/a de l'└rea de Finances de l'ACJ.
TŔcnic/a de l'└rea Programes XANASCAT.
Convocat˛ria reuniˇ MC SOBRE B
Data de publicaciˇ: 29/04/2021 16:00 h
Descripciˇ: Es comunica que la reuniˇ de la Mesa de Contractaciˇ p˙blica per a l'obertura del Sobre B estÓ prevista pel dia 30 d'abril de 2021 a les 13.30h i serÓ no presencial. Les persones interessades en assistir-hi virtualment han d'enviar un correu electr˛nic a l'adreša: juridic.acjoventut@gencat.cat, fins a les 11h del mateix dia 30, com a molt tard. Un cop finalitzat aquest termini de sol┐licitud d'assistŔncia, us farem arribar l'enllaš de participaciˇ al correu electr˛nic.
Reuniˇ MC SOBRE C lots 1 i 2
Data de publicaciˇ: 12/05/2021 12:00 h
Descripciˇ: Es comunica que la reuniˇ de la Mesa de Contractaciˇ p˙blica per a l'obertura del Sobre C dels lots 1 i 2 d'aquest expedient estÓ prevista pel dia 13 de maig de 2021 a les 13.15h i serÓ no presencial. Les persones interessades en assistir-hi virtualment han d'enviar un correu electr˛nic a l'adreša: juridic.acjoventut@gencat.cat, fins a les 11h del mateix dia 13, com a molt tard. Un cop finalitzat aquest termini de sol┐licitud d'assistŔncia, us farem arribar l'enllaš de participaciˇ al correu electr˛nic.
El lot 3 no s'obrirÓ i es convocarÓ la seva obertura en una propera convocat˛ria
Reuniˇ MC obertura SOBRE C lot 3
Data de publicaciˇ: 28/05/2021 12:00 h
Descripciˇ: Es comunica que la reuniˇ de la Mesa de Contractaciˇ p˙blica per a l'obertura del Sobre C del lot 3 es convoca pel dia 31 de maig de 2021 a les 13.45h i serÓ no presencial. Les persones interessades en assistir-hi virtualment han d'enviar un correu electr˛nic a l'adreša: juridic.acjoventut@gencat.cat, fins a les 11h del mateix dia 31, com a molt tard. Un cop finalitzat aquest termini de sol┐licitud d'assistŔncia, us farem arribar l'enllaš de participaciˇ al correu electr˛nic.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya