Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
INFORMACIÓ RELATIVA A LES VISITES ALS CENTRES
Data de publicació: 03/06/2021 12:51 h
Descripció: S'informa als interessats que les visites es faran els dies i les hores assenyalades a l'anunci (apartat J.3 del quadre de característiques). Aquells que desitgin assistir, hauran d'enviar prèviaments un correu electrònic a:
- Lot 1 i 3: aaguilarg@grupsagessa.com
- Lot 2: dtorres@grupsagessa.com

Indicant les següents dades:
- Noms i cognoms de la/les persona/es que assistirà/an
- Nom i CIF de l'empresa
- Lot al qual està interessat

Si així es considera, els assistents podran ser requerits per a signar un compromís de confidencialitat respecte a totes les informacions, documents i assumptes als quals tinguin accés o coneixement durant les visites.
Documents Word dels plecs (Quadre de característiques, PCA i PPT)
Data de publicació: 15/06/2021 12:30 h
Descripció: S'adjunta versió Word dels documents del Quadre de característiques, del PCA i del PPT. S'adverteix que preval la documentació inicialment publicada en l'anunci entre els documents.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya