Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
Aplicació de la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, mitjançant el qual el Govern de l'Estat declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19
Data de publicació: 17/03/2020 21:21 h
Descripció:
En aplicació de la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, mitjançant el qual el Govern de l'Estat declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, el procediment de licitació en curs resta suspès a tots els efectes fins que les mesures que estableix el citat Reial Decret deixin d'estar en vigor.

El còmput del termini, en el cas que estigui obert en el moment de la publicació d'aquest avís, es reprendrà en el moment què perdi vigència l'esmentat Reial Decret i el nou termini per a la presentació d'ofertes serà informat oportunament en aquest perfil de contractant.
Aixecament suspensió Reial Decret Llei 17/2020 de 5 maig
Data de publicació: 07/05/2020 14:10 h
Descripció: De conformitat el que estableix el Reial Decret Llei 17/2020 de 5 maig a la seva Disposició Addicional 8, s'acorda l'aixecament de la suspensió dels termes i interrupció dels terminis dels procediments de contractació promoguts per entitats pertanyents al Sector Públic.
Dades de demanda recollides a l'Annex A1.1 del PPTE, actualitzades fins al primer trimestre de 2020
Data de publicació: 15/05/2020 13:58 h
Descripció: Arrel de la consulta d'un possible licitador adjunt publiquem pdf amb la demanda actualitzada
Visita a la cotxera de Gavà es farà el proper dijous 4 de juny a les 11:00 hores.
Data de publicació: 25/05/2020 11:12 h
Descripció: Us confirmem que la visita a la cotxera de Gavà es farà el proper dijous 4 de juny a les 11:00 hores.
La visita a cotxera es farà d'acord amb el procediment següent:

1. Les persones que tinguin interès en assistir-hi s'hauran de registrar a l'adreça electrònica dmt@amb.cat indicant: NOM, COGNOMS, DNI i LICITADOR. Aquesta inscripció no serà necessària per a les persones que s'haguessin inscrit amb anterioritat a la suspensió de terminis del procediment.
2. A la cotxera seran ateses per personal de l'AMB. Es donarà accés exclusivament a les persones prèviament registrades.
3. Aquelles persones que el dia de la vista presentin símptomes compatibles a la COVID-19, no podran realitzar la visita ni accedir a les instal¿lacions.
4. Durant tota la visita serà obligatori l'ús de mascareta per part de tots els assistents, així com respectar el distanciament interpersonal de dos metres.
5. Es farà signar un llistat d'assistència als efectes que quedi documentada la visita a l'expedient.
6. S
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya