Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consorci per a la Gestió dels RM de les Comarques de la Ribera d'Ebre, Priorat, Terra Alta
Codi d'expedient:
1-2020
ACTA OBERTURA SOBRE A
Data de publicació: 03/09/2020 14:45 h
Descripció: Acta de l'obertura del sobre A corresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
NOTA INFORMATIVA OBERTURA SOBRE B
Data de publicació: 03/09/2020 14:47 h
Descripció: Nota informativa de l'obertura del sobre B corresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
ACTA OBERTURA SOBRE B
Data de publicació: 14/09/2020 14:40 h
Descripció: Acta de l'obertura del sobre B orresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
NOTA INFORMATIVA 2
Data de publicació: 14/10/2020 13:40 h
Descripció: Nota informativa 2 referent al nomenament del nou membre del Comitè d'Experts corresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
NOTA INFORMATIVA NÚM. 3. LECTURA DE L'INFORME EMÈS PEL COMITÈ D'EXPERTS SOBRE B, CRITERIS DE VALORACIÓ SUBJECTES A JUDICI DE VALOR
Data de publicació: 12/01/2021 13:18 h
Descripció: Lectura de l'informe emès pel Comitè d'Experts en relació amb el sobre B, criteris de valoració que estan subjectes a un judici de valor, referent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta
ACTA INFORME COMITÈ D'EXPERTS
Data de publicació: 20/01/2021 12:55 h
Descripció: Acta de l'informe emès pel Comitè d'Experts en relació amb el sobre B, criteris de valoració que estan subjectes a un judici de valor. Contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
NOTA INFORMATIVA 4 OBERTURA SOBRE C
Data de publicació: 17/03/2021 14:33 h
Descripció: Acta de l'obertura del sobre C orresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
ACTA OBERTURA SOBRE C
Data de publicació: 26/03/2021 11:10 h
Descripció: Acta de l'obertura del sobre C orresponent a la contractació del servei públic de recollida, transport de residus sòlids urbans i gestió de les àrees de transferència i deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya