Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'˛rgan de contractaciˇ que ha fet la publicaciˇ.

 

Avisos

Ďrgan de contractaciˇ:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
PC. PC-CGB-19065
ANUNCI SUSPENSIË TERMINIS DE LICITACIË
Data de publicaciˇ: 01/04/2020 11:42 h
Descripciˇ: D'acord amb la disposiciˇ addicional tercera del Reial decret 463/2020, de 14 de marš, per el que es declara l'estat d'alarma per a la gestiˇ de la situaciˇ de crisi sanitÓria ocasionada pel COVID-19, es comunica als efectes oportuns que els terminis de presentaciˇ d'ofertes de les licitacions en curs queden suspeses des de l'entrada en vigor de l'esmentat Reial decret a la data de la seva publicaciˇ en data 14 de marš de 2020. El c˛mput dels terminis es reprendrÓ en el moment que deixi d'estar vigent el Reial decret o, en el seu cas, les seves pr˛rrogues.
AvÝs relatiu a l'aixecament de la suspensiˇ dels terminis dels procediments de contractaciˇ
Data de publicaciˇ: 07/05/2020 15:53 h
Descripciˇ: D'acord amb el que estableix la DA8 del RDL 17/2020, de 5 de maig, pel qual s'aproven mesures de suport al sector cultural i de carÓcter tributari per fer front a l'impacte econ˛mic i social del COVID-2019, "s'aixeca la suspensiˇ dels termes i interrupciˇ dels terminis dels procediments de contractaciˇ". Per tant, aquesta licitaciˇ ja no estÓ suspesa.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya