Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci Hospital Clínic de Barcelona (HCB)
Codi d'expedient:
2019-148
Segona visita instal·lacions de l'HCB i entitats vinculades
Data de publicació: 03/07/2020 15:56 h
Descripció: Per aquelles empreses interessades en aquesta licitació, s'organitza una segona visita a les instal·lacions de l'Hospital Clínic de Barcelona i entitats vinculades que són objecte de la prestació del servei i que es portarà a terme el dimarts dia 7 de juliol de 2020 a les 10:00h.

El punt de trobada s'estableix davant de les oficines de manteniment de la Direcció d'Infraestructures i Enginyeria Biomèdica (Villarroel, 170, 08036 Barcelona, Escala 2 Planta 0). Les empreses hauran de confirmar la seva assistència adreçant un correu electrònic al Sr. José Antonio Merin (JAMARIN@clinic.cat). Hauran de presentar degudament emplenat l'Annex 6 del PCAP (Certificació de visita a les instal·lacions). Si durant la visita volen captar imatges hauran de presentar degudament emplenat l'Annex 5 del PCAP (Declaració per a la realització de fotografies a les instal·lacions).
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya