Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902782/20
Visita cotxeres Badalona
Data de publicació: 05/03/2021 11:05 h
Descripció: S'organitza una visita a les cotxeres de Badalona el dia 16/3/21 a les 9:00h. El punt de trobada serà a les Cotxeres Tusgsal, Carretera de Can Ruti ,s/n (cruïlla amb av. del Conflent), 08916 Badalona.
Hauran d'acreditar-se amb el seu DNI. Només podrà assistir una persona per empresa. Els interessats han d'enviar un mail a Isabel Sebastián (sebastian@amb.cat) indicant el seu nom, telèfon de contacte i empresa a la qual pertanyen
Visita cotxeres Badalona i Gavà
Data de publicació: 08/03/2021 16:07 h
Descripció: S'organitza una visita a les cotxeres de Badalona i Gavà el dia 16/3/21 a les 9:00h. El punt de trobada serà a les Cotxeres Tusgsal, Carretera de Can Ruti ,s/n (cruïlla amb av. del Conflent), 08916 Badalona i deprés s'anirà a les instal¿lacions de Gavà
Hauran d'acreditar-se amb el seu DNI. Només podrà assistir una persona per empresa. Els interessats han d'enviar un mail a Isabel Sebastián (sebastian@amb.cat) indicant el seu nom, telèfon de contacte i empresa a la qual pertanyen.
Cofinançament pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea - Fons Next Generation EU
Data de publicació: 28/06/2022 09:55 h
Descripció:
Es fa constar que, d'acord amb la Orden Ministerial de 20 de mayo de 2022, por la que se conceden las ayudas de la primera convocatoria del programa de ayudas a municipios para la implantación de zonas de bajas emisiones y la transformación digital y sostenible del transporte urbano, en el marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, el present contracte està cofinançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea - Fons Next Generation EU.

El contracte s'inclou dins de la primera convocatòria d'ajudes per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Component 1 i Inversió 1 (C1.I1: Zonas de bajas emisiones y transformación digital y sostenible del transporte urbano y metropolitano) del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya