Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902318/20
AVÍS 1
Data de publicació: 18/02/2021 08:10 h
Descripció: "En relació amb la resposta donada el 17/02/2021 a les 14:22h respecte de l'autor del projecte i director de les obres, aquest aclariment s'ha de posar en relació amb la clàusula 14 del Plec Administratiu, ja que on es diu respecte del Director del projecte "Que hagi participat com autor o col¿laborador d'un projecte d'obra nova i col¿laboració en la direcció de les obres d'una instal¿lació d'un piscina coberta" ha de dir "Que hagi participat com autor o col¿laborador d'un projecte d'obra nova i col¿laboració en la direcció de les obres d'una instal¿lació esportiva i piscina coberta", en consonància amb el què es diu a la clàusula 4.9.2 del Plec Administratiu i la citada resposta de 17/2/21"
AVÍS - VISITA OBRA
Data de publicació: 19/02/2021 09:20 h
Descripció: "D'acord amb la clàusula 11 del Plec administratiu, la visita al lloc objecte del projecte es farà el divendres 26 a les 12h a Cerdanyola, carrer riu sec , punt d'accés a les pistes de tennis i paddel.

Caldrà apuntar-se a la visita enviant correu a contractacio@amb.cat i com a màxim s'haurà de fer la petició el divendres 26 a les 9 hores."
AVÍS
Data de publicació: 24/02/2021 14:33 h
Descripció: Tot i la retroacció de les actuacions, ÉS MANTÉ la visita al lloc objecte del projecte del divendres 26 a les 12h a Cerdanyola, carrer riu sec , punt d'accés a les pistes de tennis i paddel.
Així mateix, i atès el nou termini de presentació d'ofertes, es dóna un altre dia i hora el 5 de març a les 12 a la mateixa ubicació. Caldrà apuntar-se a la visita enviant correu a contractacio@amb.cat i com a màxim s'haurà de fer la petició el divendres 5 a les 9 hores.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya