Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2021/008
TAULA DE COSTOS SALARIALS
Data de publicació: 03/03/2021 13:45 h
Descripció: Atesa la manca de resolució de la taula que consta a l'Annex 5 (Recursos Materials i Humans), s'annexa la taula de costos del personal a subrogar corresponent al període comprès entre el 01/10/19 i el 30/09/20, amb millor resolució.
TAULES DEFINITIVES ANY 2020
Data de publicació: 10/03/2021 13:15 h
Descripció: Atesa la manca de resolució de la taula continguda a la pàgina 42 de l'Annex 5 (Recursos Materials i Humans), s'annexa el document amb les taules definitives any 2020, amb millor resolució.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya