Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Empordà
Codi d'expedient:
16408/2020
Acta obertura sobre A
Data de publicació: 25/01/2021 11:40 h
Descripció: Acta d'obertura del sobre A de la Mesa de contractació de la licitació per a la contractació mitjançant procediment obert simplificat els serveis d'assistèncoa tècnica al CCBE per a l'elaboració de les actuacions prèvies a l'execució del Centre Logístic de pretractament i transferència de residus municipals del Baix Empordà.
Acta obertura sobre B
Data de publicació: 01/02/2021 11:45 h
Descripció: Acta de valoració de la documentació tècnica subjecte a criteris de valoració subjectiva i d'obertura del sobre B de la mesa de contractació de la licitació per a la contractació mitjançant procediment obert simplificat els serveis d'assistència tècnica al Consell Comarcal del Baix Empordà per a l'elaboració de les actuacions prèvies a l'execució del centre logístic de pretractament i transferència de residus municipals del Baix Empordà.
Acta de la Mesa de contractació de valoració i puntuació de les ofertes conforme els criteris objectius establerts al plec
Data de publicació: 12/02/2021 11:50 h
Descripció: Acta de la Mesa de contractació de la licitació per a la contractació mitjançant procediment obert simplificat els serveis d'assistència tècnica al Consell Comarcal del Baix Empordà per a l'elaboració de les actuacions prèvies a l'execució del centre logístic de pretractament i transferència de residus municipals del Baix Empordà, de valoració i puntuació de les ofertes conforme els criteris objectius establerts al plec
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya