Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Avisos relacionats amb les consultes preliminars del mercat

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2018.09
Avís d'obertura de consultes preliminars de mercat
Data de publicació: 13/09/2019 13:00 h
Descripció: S'habilita un període que finalitzarà el 27 de setembre de 2019 perquè els operadors econòmics interessats en participar en les consultes preliminars del present Acord marc es posin en contacte amb aquesta entitat mitjançant el correu-e gabinetestudis@acm.cat.
Avís finalització termini per sol·licitar participar en les consultes preliminars de mercat
Data de publicació: 27/09/2019 11:35 h
Descripció: Avui, 27 de setembre de 2019, finalitza el termini perquè els operadors econòmics interessats en participar en les consultes preliminars del present Acord marc facin la sol·licitud mitjançant el correu-e gabinetestudis@acm.cat.
Informe de consultes preliminars de mercat
Data de publicació: 10/02/2020 17:00 h
Descripció: Publicació de l'Informe respecte els resultats de les consultes preliminars del mercat de l'expedient 2018.09 ¿ Acord marc de
subministrament d'equips informàtics i determinades llicències de programari amb destinació a les entitats locals de Catalunya, així com també de l'acord d'aprovació de l'esmentat informe.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya