Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Promocions Urbanístiques de Mataró, SA
Codi d'expedient:
END02-11/2020
Notificació defectes sobre 1
Data de publicació: 25/01/2021 11:00 h
Descripció: Informem que en data d'avui hem procedit a notificar, a través del servei e-NOTUM, l'existència de defectes i/o omissions en la documentació presentada en el sobre núm. 1 a aquelles empreses que no ha presentat correctament la documentació sol·licitada en el Plec de clàusules particulars, requerint la seva esmena.
Notificació defectes sobre 2
Data de publicació: 09/02/2021 17:40 h
Descripció: Informem que en data d'avui hem procedit a notificar, a través de l'e-NOTUM, l'existència de defectes i/o omissions en la documentació presentada en el sobre núm. 2 a aquelles empreses que no ha presentat correctament la documentació
Oferta desproporcionada o anormal
Data de publicació: 19/02/2021 11:15 h
Descripció: Informem que en data d'avui hem procedit a notificar a les empreses interessades, a través del servei e-NOTUM, l'existència de propostes econòmiques que incòrren en pressumpta baixa desproporcionada o anormal.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya