Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Torelló
Codi d'expedient:
2018008400
consulta clàusula 5.h) del plec de prescripcions tècniques particulars
Data de publicació: 22/05/2020 16:40 h
Descripció: En relació a la clàusula 5.h) del plec de clàusules tècniques particulars, en el que es preveu entre els serveis mínims de la prestació, el següent:

" Definició de les mesures d'emergència, elaboració del Manual d'Autoprotecció, si és necessari, i del Pla d'Emergència i la formació específica en matèria de primers auxilis i extinció d'incendis, per cada centre de treball, com també el pla de treball per a la implantació d'aquests plans d'emergència
(...)"

S'ha presentat una consulta en la que es planteja si algun dels centres de treball requeriran de la redacció d'un pla d'autoprotecció ( PAU) per el seu aforament o que no disposi del mateix, i de quin tipus, dins del Manual d'Autoprotecció.

En relació a la qüestió plantejada, fer l'aclariment que el servei d'elaboració del Manual d'Autoprotecció no comporta l'elaboració de pla/plans d'autoprotecció (PAU)

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya