Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia
Codi d'expedient:
JU-2020-198
ampliació termini de presentació d'ofertes
Data de publicació: 01/10/2020 15:00 h
Descripció: Us informen que atès que la publicació al DOUE no s'ha pogut dur a terme fins a data d'avui, s'amplia el termini de presentació d'ofertes fins al dia 22 d'octubre de 2020 a les 14 hores. L'obertura del sobre B tindrà lloc el dia 30 d'octubre de 2020 a les 10.30 hores. Per motius tècnics encara no s'ha pogut habilitar el sobre digital per tal de presentar les ofertes mes enllà del dia 7 d'octubre, hi estem treballant per esmenar-ho.
diligència de la correcció errades de la resolució complementària d'aprovació
Data de publicació: 30/10/2020 13:00 h
Descripció: us adjuntem la diligència de correcció d'errades de la resolució complementària d'aprovació atès que s'ha detectat un error en els fonaments de dret de l'esmentada resolució.
acta obertura sobre A
Data de publicació: 02/11/2020 16:00 h
Descripció: Us adjuntem acta de l'obertura del sobre A
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya