Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Departament de la Presidència
Codi d'expedient:
PR-2020-141
Acte públic virtual de la Mesa de contractació
Data de publicació: 27/07/2020 13:30 h
Descripció: La data i hora de l'acte públic de la mesa de contractació per a la lectura de les valoracions dels sobres B i l'obertura dels sobres C ha estat publicat en l'anunci de licitació. L'enllaç per poder accedir a la sessió virtual el trobareu a continuació.
En el cas que accediu amb un telèfon mòbil intel·ligent, heu de tenir prèviament descarregada l'aplicació "Teams" (Microsoft). Des d'un ordinador, es pot accedir directament.
Publicació data Mesa C: Mesa Pública Virtual (Obertura Sobres C)
Data de publicació: 27/07/2020 14:45 h
Descripció: Per problemes tècnics d'interoperabilitat entre el Sobre Digital i la Plataforma de Contractació Pública de Serveis, no s'ha publicat en l'anunci de licitació la data de la Mesa C, data informada en l'eina del Sobre Digital.
Per tant, mitjançant aquest avís, es comunica que la data pública de la Mesa C serà el proper 29 de juliol de 2020 a les 12:00h i la reunió es realitzarà per Microsoft Teams, en l'enllaç que s'ha publicat en l'anterior avís i que es reprodueix continuació.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya