Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya
Codi d'expedient:
CSC F 1/20
ACTA A
Data de publicació: 21/07/2020 16:25 h
Descripció: ACTA A
ACTA C
Data de publicació: 27/07/2020 12:15 h
Descripció: ACTA C
COPIA OFERTES
Data de publicació: 27/07/2020 12:15 h
Descripció: COPIA OFERTES
Publicació informe de valoració previa a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació de la licitació
Data de publicació: 29/07/2020 15:20 h
Descripció: A efectes de tenir coneixement de les puntuacions i les valoracions en relació a l'expedient de referència i per tal que les empreses interessades puguin fer les al·legacions o observacions pertinents, adjuntem l'informe de valoració prèvia a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació final de la licitació.
A efectes de tenir coneixement de les puntuacions i les valoracions en relació a l'expedient de referència i per tal que les empreses interessades puguin fer les al·legacions o observacions pertinents, adjuntem l'informe de valoració prèvia a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació final de la licitació.

Passats 2 dies des de la publicació del present informe de valoració i en el cas que no hi hagi hagut cap al·legació per part de les empreses interessades, la Mesa de Contractació proposarà l'adjudicació de la present licitació i, seguidament, l'Òrgan de Contractació adjudicarà la present licitació.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya