Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya
Codi d'expedient:
CSC F 1/20
ACTA A
Data de publicació: 21/07/2020 16:25 h
Descripció: ACTA A
ACTA C
Data de publicació: 27/07/2020 12:15 h
Descripció: ACTA C
COPIA OFERTES
Data de publicació: 27/07/2020 12:15 h
Descripció: COPIA OFERTES
Publicació informe de valoració previa a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació de la licitació
Data de publicació: 29/07/2020 15:20 h
Descripció: A efectes de tenir coneixement de les puntuacions i les valoracions en relació a l'expedient de referència i per tal que les empreses interessades puguin fer les al·legacions o observacions pertinents, adjuntem l'informe de valoració prèvia a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació final de la licitació.
A efectes de tenir coneixement de les puntuacions i les valoracions en relació a l'expedient de referència i per tal que les empreses interessades puguin fer les al·legacions o observacions pertinents, adjuntem l'informe de valoració prèvia a la tramitació de la proposta d'adjudicació i adjudicació final de la licitació.

Passats 2 dies des de la publicació del present informe de valoració i en el cas que no hi hagi hagut cap al·legació per part de les empreses interessades, la Mesa de Contractació proposarà l'adjudicació de la present licitació i, seguidament, l'Òrgan de Contractació adjudicarà la present licitació.
Certificat de pròrroga
Data de publicació: 15/07/2021 09:45 h
Descripció: Certificat de pròrroga

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya