Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Solsonès
Codi d'expedient:
2020/31/G1072
Obertura sobre digital servei d'assessorament tècnic, seguiment i control anàlitic de la planta de tractament mecànic-biològic i planta de tractament biòlogic, ubicades al Centre de Tractament de Residus del Solsonès (TM de Clariana de Cardener)
Data de publicació: 02/06/2020 09:00 h
Descripció: Resolta la incidència per part de l'AOC, us informem de la continuïtat en l'obertura de sobres per part de la mesa de contractació del servei referenciat que tindrà lloc el dia 03/06/2020 a les 10 h. Es realitzarà de forma telemàtica a través d'Skype i l'enllaç que us facilitem a continuació per si, com a empresa licitadora, us interessa participar-hi:
https://join.skype.com/invite/keG5i8TJBJcr
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya