Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Empreses Licitadores

Òrgan de contractació:
Gestió de Serveis Sanitaris (GSS)
Codi d'expedient:
HCPL-SU-A-20-0100
Aixecament de la suspensió terminis de administratius en procediemts de contractació amb efectes a partir del dia 7 de maig de 2020
Data de publicació: 08/05/2020 11:35 h
Descripció: La disposició addicional 8a del Reial decret llei 17/2020, de 5 de maig, pel qual s'aproven mesures de suport al sector cultural i de caràcter tributari per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-2019 ha aixecat al suspensió de terminis administratius dels procediments de contractació promoguts per entitats del sector públic (d'acord amb l'article 3 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic) amb efectes a partir del dia 7 de maig de 2020.

Es fa saber als licitadors que ja no es faran més actualitzacions de la data de fi de termini de presentació d'ofertes per aquesta licitació motivades per la suspensió de terminis que s'havia establert en la disposició addicional 3a del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya