Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental
Codi d'expedient:
CA/2020-2
Suspensió del termini de presentació d'ofertes.
Data de publicació: 13/03/2020 11:45 h
Descripció: Com a conseqüència de l'epidèmia del Coronavirus (COVID-19), les dependències del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental romandran tancades -com a mínim- des del dia 16 de març de 2020 fins el dia 27 de març de 2020. Atès que el Registre general presencial no estarà obert, queda suspès el termini de presentació d'ofertes fins que hi hagi un nou avís que serà dut a terme a través d'aquest perfil del contant.
Recordatori sobre la suspensió del termini de presentació d'ofertes.
Data de publicació: 18/03/2020 13:25 h
Descripció: Es recorda als interessats en licitar que el termini per a la presentació d'ofertes ha quedat suspès. Un cop s'acordi el reinici del mateix es modificarà la data per a la presentació d'ofertes del present anunci de licitació. La data inicialment prevista es manté a l'aplicatiu ja que el mateix no permet mantenir un anunci de licitació sense indicar una data de finalització del termini per a la presentació d'ofertes.
Reanudació del procediment de licitació.
Data de publicació: 29/06/2020 16:30 h
Descripció: Adjunt al present anunci s'annexa el Decret de la Presidència del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental amb número 51/2020, de data 29 de juny de 2020, pel que es resol reiniciar el procediment de licitació de referència. El termini per a la presentació d'ofertes finalitza el dia 13 de juliol de 2020, a les 13:00 hores.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya