Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Codi d'expedient:
LICFP 19/83
Obertura ofertes econòmiques (sobre 2)
Data de publicació: 08/01/2020 17:40 h
Descripció: NÚM. DE EXPEDIENT: LICFP 19/83

Benvolguts senyors,

Els hi comuniquem que l'obertura pública de les ofertes econòmiques (sobre 2) de l'expedient de referència, està prevista per al dia 9 de gener de 2020, a les 12:00 hores, a la Sala de Juntes de la Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Important: Recordar que la nova ubicació física de les Oficines de la "Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau" es el Pavelló de l'Administració, Ala Est, 3 planta, departament d'Assessoria jurídica.

Resum obertura ofertes econòmiques
Data de publicació: 22/01/2020 16:55 h
Descripció: En data 9 de gener de 2020 a les 12:00 hores, s'ha procedit en acte públic a l'obertura del sobre 2 que conté "CRITERIS AVALUABLES AMB APLICACIÓ DE FÓRMULA AUTOMÀTICA " de l'expedient de referència, no havent concorregut presencialment cap empresa presentada a la licitació.

Així, la Mesa de contractació ha procedit a l'obertura pública de les ofertes.

En conseqüència, es publica, a la plataforma de contractació pública de la Generalitat de Catalunya ¿ perfil contractant de la "Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau"-, còpia de les ofertes presentades pels licitadors.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya