Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Roda de Barà
Codi d'expedient:
1237/2019
Pressupost editable
Data de publicació: 26/08/2019 13:05 h
Descripció: S'han rebut diferents sol·licituds demanant el pressupost en format editable. El document del que disposem està en format .pzh.

Qualsevol que vulgui el pressupost ho haurà de sol·licitar enviant un correu a serveisjuridics@rodadebera.cat i se li remetrà el mateix per correu electrònic.
Pressupost en format editable
Data de publicació: 03/09/2019 13:00 h
Descripció: Es publica el pressupost editable en format excel
Errada en el pressupost publicat en format excel
Data de publicació: 05/09/2019 10:15 h
Descripció: Amb motiu de la comunicació efectuada per un licitador, s'ha detectat una errada en el pressupost publicat en format Excel, partida de gestió de residus, en la que s'estableix com a unitat el valor "0,48", quan EL VALOR CORRECTE ES "1". Aquesta errada no apareix en el pressupost que consta en el projecte publicat en l'anunci de licitació ni en el pressupost en format .pzh. que ha estat facilitat als licitadors que ho han sol·licitat.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya