Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Departament d'Interior
Codi d'expedient:
IT-2020-12
Comunicació Meses no presencials
Data de publicació: 13/05/2020 13:00 h
Descripció: D'acord amb el que disposa l'article 4 del Decret Llei 7/2020 de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica, les meses de contractació relacionades amb aquest expedient es faran de forma telemàtica no presencial.

Així mateix, excepcionalment, atès que no es pot garantir el seguiment telemàtic en directe es certificarà través del perfil del contractant que l'acte s'ha realitzat amb totes les garanties i es notificarà l'acta de la sessió als interessats "
avís sobre obertura sobre C
Data de publicació: 22/05/2020 15:40 h
Descripció: L'obertura será telemática, no presencial. Per raons tècniques, no es publicarà un avís al perfil del contractant amb l'enllaç per les empreses que estinguin interessades en assitir-hi. Es penjarà acta de l'obertura amb certificat de l'eina sobre digital.

Es publicarà l'acta de l'obertura del sobre amb el document "registre d'obertura" en el qual es recullen totes les accions realitzades a l'eina de Sobre Digital durant el procés d'obertura de sobres.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya