Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Viladecans Mediterrània, SL
Codi d'expedient:
142/FP14/001
Presentació DEUC
Data de publicació: 17/05/2019 14:56 h
Descripció: Des del 2 de maig el servei que oferia la Comissió Europea per complimentar el DEUC ha deixat de funcionar (si s'accedeix a l'enllaç indicat en el PCAP - https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=es3 ¿ ja no apareix el formulari per complimentar el DEUC).

Per tal que els licitadors puguin complimentar "online" el formulari europeu hauran d'accedir a qualsevol dels serveis nacionals de DEUC ("national ESPD services"). En el cas d'Espanya recomanem utilitzar el següent: https://visor.registrodelicitadores.gob.es/espd-web/filter?lang=es
Visita Ca n'Amat
Data de publicació: 24/05/2019 09:32 h
Descripció: El dimecres dia 29 de maig de 2019 es durà a terme una visita a la masia de Ca n'Amat on s'hauran de dur a terme les obres objecte de contractacio. Es recomana als interessats en assistir-hi d'enviar un e-mail a aolivac@vigem.cat per a conèixer les demés dades de la visita (lloc de trobada i hora).
Convocatòria obertura sobre C (proposta econòmica)
Data de publicació: 05/09/2019 09:15 h
Descripció: Per la present s'informa que el proxim divendres, dia 6 de setembre de 2019, a les 9:00h es durà a terme l'obertura dels sobres C (propostes econòmiques) presentats a la licitació de referència a les dependencies de la SPM Viladecans Mediterrania, S.L., ubicades al Carrer Pompeu Fabra, 50 de Viladecans.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya