Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Recursos

Òrgan de contractació:
Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A
Codi d'expedient:
E19-0206
Interposicio de recurs Contenciós Administratiu. Recurs PROCEDIMENT ORDINARI Nº 139/2020-D del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 3 de Barcelona.
Data de publicació: 20/07/2020 11:30 h
Descripció: En compliment d'allò previst pels articles 48.1 y 49.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós Administrativa, es fa públic als efectes d'emplaçament de possibles interessats, que ha estat interposat recurs Contenciós Administratiu per part de la mercantil B-MAR SERVEIS COSTERS INTEGRATS, S.L. (abans QSTAR SERVEIS COSTERS INTEGRGATS, S.L.) contra la resolució d'adjudicació del Conseller Delegat de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. de 4 de març de 2020, per la que s'acorda adjudicar el contracte de subministrament de 21 torres de vigilància per les platges de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible, a PROYECTOS E INSTALACIÓN DE MATERIAL URBANO, S.A.U.

A l'esmentat recurs i procediment els possibles interessats poden, si ho estimen oportú, comparèixer i personar-se en el termini de nou dies, com a part demandada.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya