Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA, de les 22 hores del 14/10/2019 a les 00:00 hores del 15/10/2019, que pot provocar tall en el servei.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
ME. MEC-19L02
Avís visita als centres
Data de publicació: 13/09/2019 12:05 h
Descripció: La visita als Centres esmentats a l'apartat 16 del quadre de característiques del Plec de Clàusules és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.
Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.

Avís publicació: Plec de condicions tècniques del Banc d'Infraestructures.cat-Edificació 2019
Data de publicació: 19/09/2019 16:00 h
Descripció: S'ha publicat a l'apartat "Documents" del perfil del contractant d'Infraestructures.cat el "Plec de condicions tècniques del Banc d'Infraestructures.cat-Edificació 2019"
Avís visites addicionals als centres
Data de publicació: 30/09/2019 13:35 h
Descripció: La visita als Centres esmentats és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim
dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.

Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya