Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/2VTEmjS

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
ME. MEC-19L02
Avís visita als centres
Data de publicació: 13/09/2019 12:05 h
Descripció: La visita als Centres esmentats a l'apartat 16 del quadre de característiques del Plec de Clàusules és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.
Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.

Avís publicació: Plec de condicions tècniques del Banc d'Infraestructures.cat-Edificació 2019
Data de publicació: 19/09/2019 16:00 h
Descripció: S'ha publicat a l'apartat "Documents" del perfil del contractant d'Infraestructures.cat el "Plec de condicions tècniques del Banc d'Infraestructures.cat-Edificació 2019"
Avís visites addicionals als centres
Data de publicació: 30/09/2019 13:35 h
Descripció: La visita als Centres esmentats és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim
dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.

Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.
Avís nova visita centres
Esmenat en data: 15/10/2019 15:32 h
Descripció: Arran de la publicació de l'anunci rectificatiu de data 8.10.2019 on s'esmenava el Plec de Clàusules Administratives de la licitació, es publica un nou calendari de visita als centres.
La visita als Centres esmentats és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.
Les empreses que ja van assistir a les visites realitzades anteriorment en aquesta licitació i disposen del certificat de visita, no és obligatori tornar a realitzar la visita.
Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.

Avís nou calendari visita als centres
Data de publicació: 16/10/2019 15:15 h
Descripció: La visita als Centres esmentats és obligatòria per a presentar oferta al Lot de la present licitació que els integra. Per a efectuar les visites caldrà que els licitadors es posin en contacte amb Infraestructures.cat per correu electrònic a les adreces drosales@infraestructures.cat o atribo@infraestructures.cat indicant el nom, cognoms i NIF de les persones que hi assistiran (màxim dues persones per empresa i visita), així com també el nom de l'empresa i el CIF.
Les empreses que ja van assistir a les visites realitzades anteriorment en aquesta licitació i disposen del certificat de visita, no és obligatori tornar a realitzar la visita.

Les dades dels visitants s'hauran de comunicar amb 24 hores d'antelació a la visita.
Acta Mesa Contractació obertura propostes quantificables amb criteris objectius
Data de publicació: 18/11/2019 17:05 h
Descripció: Acta de la Mesa de Contractació d'Infraestructures pública reunida per a l'obertura de les propostes quantificables amb criteris objectius dels licitadors admesos a la licitació
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya