Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Codi d'expedient:
LICFP 19/66
Obertura ofertes econòmiques (sobre 2)
Data de publicació: 18/11/2019 13:35 h
Descripció: Benvolguts senyors,

Els hi comuniquem que l'obertura pública de les ofertes econòmiques (sobre 2) de l'expedient de referència, està prevista per al dimarts dia 19 de novembre de 2019, a les 12:00 hores, a la Sala de Juntes de la Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Important: Recordar que la nova ubicació física de les Oficines de la "Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau" es el Pavelló de l'Administració, Ala Est, 3 planta, departament d'Assessoria jurídica.


Resum Obertura Econòmica (Sobre 2)
Data de publicació: 19/11/2019 14:10 h
Descripció: En data 19 de novembre de 2019 a les 12:00 hores, s'ha procedit en acte públic a l'obertura del sobre 2 que conté "CRITERIS AVALUABLES AMB APLICACIÓ DE FÓRMULA AUTOMÀTICA " de l'expedient de referència, no havent concorregut presencialment cap empresa presentada a la licitació.

Així, la Mesa de contractació ha procedit a l'obertura pública de les ofertes.

En conseqüència, es publica, a la plataforma de contractació pública de la Generalitat de Catalunya ¿ perfil contractant de la "Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau"-, còpia de les ofertes presentades pels licitadors.
Actes
Data de publicació: 12/03/2020 18:47 h
Descripció: Actes de les reunions de la Mesa de Contractació
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya