Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Viladecans Mediterrània, SL
Codi d'expedient:
142/FP14/001
Presentació DEUC
Data de publicació: 17/05/2019 14:56 h
Descripció: Des del 2 de maig el servei que oferia la Comissió Europea per complimentar el DEUC ha deixat de funcionar (si s'accedeix a l'enllaç indicat en el PCAP - https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=es3 ¿ ja no apareix el formulari per complimentar el DEUC).

Per tal que els licitadors puguin complimentar "online" el formulari europeu hauran d'accedir a qualsevol dels serveis nacionals de DEUC ("national ESPD services"). En el cas d'Espanya recomanem utilitzar el següent: https://visor.registrodelicitadores.gob.es/espd-web/filter?lang=es
Visita Ca n'Amat
Data de publicació: 24/05/2019 09:32 h
Descripció: El dimecres dia 29 de maig de 2019 es durà a terme una visita a la masia de Ca n'Amat on s'hauran de dur a terme les obres objecte de contractacio. Es recomana als interessats en assistir-hi d'enviar un e-mail a aolivac@vigem.cat per a conèixer les demés dades de la visita (lloc de trobada i hora).
Convocatòria obertura sobre C (proposta econòmica)
Data de publicació: 05/09/2019 09:15 h
Descripció: Per la present s'informa que el proxim divendres, dia 6 de setembre de 2019, a les 9:00h es durà a terme l'obertura dels sobres C (propostes econòmiques) presentats a la licitació de referència a les dependencies de la SPM Viladecans Mediterrania, S.L., ubicades al Carrer Pompeu Fabra, 50 de Viladecans.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya