Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Recursos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cunit
Codi d'expedient:
1586/2019
Aclariment import dels LOTS
Data de publicació: 25/06/2019 13:00 h
Descripció: Es detecta un error en l'anunci de licitació respecte a l'import de licitació del LOT 3. En tant en quant els documents i plecs són correctes. Es publica aquest anunci a fi d'aclarir que es tracta d'un error material de l'anunci al perfil. Els imports són els següents:
LOT 1: 70.269,00¤ més IVA
LOT 2: 29.420,18 ¤ més IVA
LOT 3: 165.367,19 ¤ més IVA
Aclariment instal·lació de lluminàries i criteri d'adjudicació classe energètica
Data de publicació: 02/07/2019 14:30 h
Descripció: D'acord amb la memòria valorada i el plec tècnic, el subministrament de totes les lluminàries ha de comportar la substitució de l'existent i la instal·lació de la nova. Aquest aclariment es fa extensiu a tots els LOTS

En relació al criteri de valoració de la millora de la classe energètica, per obtenir 10 punts, el licitador haurà de comprometre's a subministrar TOTES les lluminàries de qualitat A+. Així mateix, per obtenir 20 punts el compromís ha de ser també per al subministrament de totes les lluminàries de qualitat A++.
En cap cas es podrà oferir una qualitat inferior a la marcada als Plecs.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya