Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vila-seca
Codi d'expedient:
442/2019
ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ D'OBERTURA DEL SOBRE ÚNIC
Data de publicació: 28/08/2019 10:45 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ D'OBERTURA DEL SOBRE ÚNIC DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES EN EL PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT, DELS SERVEIS DE SUPORT, MANTENIMENT, ASSISTÈNCIA TÈCNICA I HOSTATGE DE LES SEUS ELECTRÒNIQUES I DIVERSOS ESPAIS WEB L'AJUNTAMENT DE VILA-SECA I ELS SEUS PATRONATS. DURANT EL TERMINI DE 2 ANYS, (Exp. 442/2019)
ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER DONAR A CONÈIXER L'INFORME DE VALORACIÓ TÈCNICA DEL SOBRE ÚNIC
Data de publicació: 02/09/2019 15:30 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER DONAR A CONÈIXER L'INFORME DE VALORACIÓ TÈCNICA DEL SOBRE ÚNIC DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES EN EL PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT, DELS SERVEIS DE SUPORT, MANTENIMENT, ASSISTÈNCIA TÈCNICA I HOSTATGE DE LES SEUS ELECTRÒNIQUES I DIVERSOS ESPAIS WEB L'AJUNTAMENT DE VILA-SECA I ELS SEUS PATRONATS. DURANT EL TERMINI DE 2 ANYS, (Exp. 442/2019)
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya