Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900886/19
DEIXAR SENSE EFECTE LA LICITACIÓ
Data de publicació: 19/06/2019 09:06 h
Descripció: En el decurs del termini conferit per la presentació de les ofertes s'han detectat, d'ofici i a través de consultes d'interessats a través de la plataforma de contractació pública, errors a la documentació que regeix la licitació, que fa necessari que es torni a replantejar i aprovar.

En conseqüència, d'acord amb les competències delegades mitjançant Decret de Presidència de data 30 de juliol de 2015, la Junta de Govern de l'AMB, en data 18/16/2019 adopta el següent acord:

DEIXAR SENSE EFECTE el procediment de licitació per a la contractació del servei per a l'atenció al públic del projecte Millor Que Nou que desenvolupa l'Àrea Metropolitana de Barcelona als efectes de l'article 152.4 de la Llei 9/2017, de 8 de noviembre, de contractes del sector públic.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya