Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci Badalona Sud
Codi d'expedient:
CBS/D.03-19
Aclariment respecte de la clàusula 9.1, punt 2
Data de publicació: 22/02/2019 14:20 h
Descripció: D'acord amb l'article 80.4 del RGLCAP, si l'empresari presenta la documentació per correu, el mateix dia que faci el dipòsit a l'oficina de correus haurà de dirigir al Consorci Badalona Sud comunicació per correu electrònic al correu nsabater@badalonasud.cat o mpinteno@badalonasud.cat que acrediti la data de presentació de la documentació a l'oficina de correus i que la seva remissió s'efectua dins del termini establert per a la seva presentació així com el núm. de certificat. La manca de compliment d'aquest requisit de comunicació comportarà que no s'admeti la proposició rebuda pel Consorci Badalona Sud amb posterioritat a la data i hora límits establerts d'acord amb l'apartat 1 d'aquesta clàusula.
Aclariment respecte de la Clàusula 6.2
Data de publicació: 22/02/2019 14:20 h
Descripció: On diu:
"S'apreciarà que una oferta te valors anormals o desproporcionats, quan el seu percentatge de baixa respecte al pressupost de licitació sigui superior a la mitjana de les baixes en 5 punts percentuals".
Ha de dir:
"S'apreciarà que la proposició no pot ser complerta com a conseqüència de la inclusió de valors anormals o desproporcionats si al preu proposat es fa una baixa de més d'un 5%".
Propera apertura de sobres
Data de publicació: 12/03/2019 14:35 h
Descripció: S'informa que l'apertura de sobres es durà a terme el proper dijous 14 de març a les 13:00h a la seu del Consorci Badalona Sud: Carrer Sant Joan Evangelista 10 de Badalona, 1ª Planta

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya