Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Codi d'expedient:
2019/2769/1408
Substitució model Annex II Oferta Econòmica
Data de publicació: 28/03/2019 15:15 h
Descripció: Substitució del model ANNEX II OFERTA ECONOMICA, amb el contingut del Plec de prescripcions tècniques particulars, a fi de facilitar a les empreses licitadores la formulació de la seva oferta econòmica en PREUS UNITARIS
Anunci informatiu sobre l'objecte del contracte
Data de publicació: 28/03/2019 17:06 h
Descripció: Tal com assenyala la clàusula II.4.5 del Plec de prescripcions tècniques particulars de la present licitació, les empreses licitadores han de disposar d'una plataforma multicanal, com a mitjà tècnic per a la gestió de les comunicacions encarregades per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.
D'aquesta manera, el pressupost de licitació del contracte inclou el cost econòmic dels preus unitaris resultants del servei postal i servei de paqueteria que l'Ajuntament encarregui a l'empresa adjudicatària i també el cost econòmic derivat de la instal·lació i funcionament de la plataforma multicanal. En tot cas, la despesa econòmica que es derivi del contracte serà l'efectivament executada per l'empresa adjudicatària respecte els serveis postals i de paqueteria i respecte el servei de la plataforma multicanal aplicats a les necessitats de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya