Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN LA CONNEXIÓ AMB EL CORREU CORPORATIU DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT L'ENVIAMENT DE CORREUS DES DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Codi d'expedient:
013/2019-CONT
Composició de la Mesa de Contractació
Data de publicació: 29/04/2019 14:20 h
Descripció: La Mesa de Contractació està formada per:
Sr. Jordi Medina Alsina (Regidor de Promoció de la ciutat, Comunicació i Joventut), actuarà com a suplent la persona que designi.
Vocals: Sra. Carme Dastis Alonso (Cap de Promoció Econòmica), actuarà com a suplent la persona que designi; Sra. Olga López Roig (Tècnica de Promoció econòmica), actuarà com a suplent la persona que designi; Sr. Cèsar Rodríguez Solà (Interventor Municipal), actuarà com a suplent el Sr. Josep Maria Sabater Navarro (Tècnic responsable de Compres i Serveis Generals); Sr. Josep Gomariz Meseguer (Secretari de l'Ajuntament), actuarà com a suplent la Sra. Pilar Traver Marqués (Tècnica d'Administració General).
Secretaria: Sra. Sílvia Vilanova Mestres (administrativa de Contractació), actuarà com a suplent la persona que designi.
OBERTURA DEL SOBRE B (SESSIÓ PÚBLICA)
Data de publicació: 06/05/2019 14:00 h
Descripció: L'obertura del Sobre B, en sessió pública, tindrà lloc el proper dimarts 14 de maig, a les 11:00 hores, a la Sala de reunions de Tecnologies de la Informació i Comunicació (plaça de la Vila 11, 1er pis).
Acta de la Mesa de Contractació Sobres A i B
Data de publicació: 28/05/2019 10:45 h
Descripció: Acta de la sessió de la Messa de Contractació corresponent a l'obertura dels sobres amb documentació administrativa i acreditativa dels criteris d'adjudicació que depenen d'un criteri de valor, efectuada el dia 6 de maig de 2019.
Acta de la Mesa de Contractació Sobre C
Data de publicació: 28/05/2019 10:45 h
Descripció: Acta d'obertura, en sessió pública, del sobre que conté la documentació acreditativa dels criteris d'adjudicació quantificables mitjançant fórmules, efectuada el dia 14 de maig de 2019.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya