Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Empreses Licitadores

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN1800694
PROBLEMES PRESENTACIO OFERTES
Data de publicació: 05/11/2018 13:02 h
Descripció: Les empreses que han exhaurit el termini per presentar les ofertes i no l'han pogut presentar abans de les 12:00 hores del dia d'avui, cal que envieu un ecorreu a l'adreça sau.tic@gencat.cat amb el "PANTALLAZO" on es VISULITZI EL PROBLEMA" que heu tingut.
La Plataforma informarà si ha estat un problema de la propia eina de la Plataforma, o el problema radica en la gestió i tramitació de l'empresa en la presentació de l'oferta.
EN AQUEST CAS CAL QUE PRESENTEU L¡OFERTA ENCARA QUE LA MATEIXA ES TROBI FORA DE TERMINI. LA MESA DECIDIRÀ LA SEVA ADMISSIÓ O NO A EXPENSAS DE LA INFORMACIÓ QUE FACILITI LA PLATAFORMA SOBRE EL PROBLEMA.
REMARCAR QUE DURANT EL MATI DEL DIA D'AVUI S'HAN REBUT VARIES OFERTE SENSE CAP PROBLEMA.
CERTIFICAT DIGITAL EMPRESES PRESENTADES
Data de publicació: 05/11/2018 15:30 h
Descripció: CERTIFICAT DIGITAL EMPRESES PRESENTADES
PETICIO EMPRESA AMPHOS 21 CONSULTING SL REVISIO DOCUMENTACIO EMPRESA AIRTIFICIAL INTELLIGENCE STRUCTURES SA
Data de publicació: 18/01/2019 14:15 h
Descripció: Mitjançant escrit amb registre d'entrada de data 15/1/2019, l'empresa AMPHOS 21 CONSULTING SL sol.licita li sigui facilitada vista de l'expedient de referència i en particular accés a l'oferta del licitador proposat com adjudicatari (AIRTIFICIAL INTELLIGENCE STRUCTURES SA) i a la totalitat de la informació facilitada pel licitador proposat com adjudicatari en compliment del requeriment segons sessió de la Mesa de 18 de desembre de 2018 en relació a quins projectes i quins membres de l'equip proposat han coordinat projectes de recerca de convocatòria competitiva d'una durada mínima de 18 mesos.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya