Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Alella
Codi d'expedient:
40/18
Obertura del sobre únic
Data de publicació: 26/07/2018 09:30 h
Descripció: L'obertura del sobre únic tindrà lloc en acte públic. A través del perfil del contractant es comunicarà la data i hora de la sessió d'obertura juntament amb la publicació dels noms i cognoms dels membres de la Mesa de contractació.
Obertura del sobre únic
Data de publicació: 13/08/2018 13:30 h
Descripció: Dimarts, 14 d'agost, a les 9:00 h, a la sala de Plens de l'Ajuntament, es procedirà a l'obertura del sobre únic (acte públic).
Membres Mesa de contractació
Data de publicació: 13/08/2018 13:30 h
Descripció: S'adjunta, d'acord amb l'establert en la clàusula 1.20 del Plec de Clàusules Administratives Particulars i als efectes del que s'estableix en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, es publiquen els noms i cognoms de les persones que formaran part de la Mesa de contractació.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya