Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Parlament de Catalunya
Codi d'expedient:
615-00005/11
Canvi en la data d'obertura dels Sobres B
Data de publicació: 05/10/2017 13:40 h
Descripció: Us informem que la mesa de contractació de l'expedient de contractació del servei d'autocar per als centres educatius i universitaris en el marc del conveni entre el Parlament de Catalunya i les diputacions per a la projecció institucional del Parlament (exp. núm. 615-00005/11), reunida avui, i de conformitat amb el que estableix la clàusula 27.4 del plec de clàusules administratives, ha acordat ajornar la data d'obertura dels Sobres B de l'esmentada contractació atès que hi ha dues empreses que han comunicat i justificat la presentació de la seva oferta per correu i és previsible que no es puguin obrir els seus Sobres A abans de la data d'obertura dels Sobres B publicada en els anuncis oficials.

Per tant, la nova data d'obertura dels Sobres B de la contractació referenciada serà el proper dimarts 17 d'octubre a les 12.00 hores al Palau del Parlament (Parc de la Ciutadella, s/n).
Data d'obertura dels Sobres C
Data de publicació: 21/11/2017 14:00 h
Descripció: De conformitat amb el que estableix el plec de clàusules administratives, us informem que la mesa de contractaió ha acordat que l'obertura dels Sobres C tindrà lloc el proper dilluns, 27 de novembre de 2017, a les 11.30 hores, al Palau del Parlament (Parc de la Ciutadella, s/n)
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya