Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Barcelonès
Codi d'expedient:
7ct/2017
Reunió de la Mesa obertura sobre 3
Data de publicació: 31/03/2017 14:00 h
Descripció: El proper dia 6 d'abril a les 12,30 hores es reunirá la Mesa de Contractació a la planta baixa de la seu del Consell Comarcal, al carrer de les Tàpies, 4, per donar a conèixer el resultat de la ponderació els criteris del sobre numero 2 i procedir a l'obertura del sobre numero 3 dels licitadors admesos, que es correspon als documents de la proposició associats a criteris d'adjudicació quantificables automàticament.
Convocatòria Mesa de Contractació
Data de publicació: 26/04/2017 13:45 h
Descripció: Us convidem a assistir a la sessió de la Mesa de Contractació a celebrar demà dia 27 d'abril a les 12,30 hores, a la planta baixa de la seu del Consell. L'objecte de la reunió és donar a conèixer el resultat de la licitació i l'adjudicació del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya